Меню Затваряне

Cryo – HIFU

НАПЪЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО ХАЙФУ

За първи път в България и само в Хайфу център / HIFU center SKIN LUX!

Cryo HIFU-model-hifu-center-plovdiv

Студът остава една от най-горещите тенденции в красотата

Най-добрата тайна за кожата? Опитайте да охладите с лед лицето си.  

Превърнали ли са се ледът и студът в най-добрия стимул за красота? От насърчаване на блясък, стегнатост и кръвообращение до борба с подпухналостта, тъмните кръгове, бръчките и дори разширените пори: ползите от студа изглеждат безброй, когато става дума за красота.

Студена терапия е използването на охладени продукти, инструменти или терапии в процедурите за грижа за кожата. Намалява възпалението и подуването, като същевременно намалява размера на порите и намалява появата на спукани капиляри. Цялото ви лице може да се възползва от освежаващата, стегната от студа кожа, намаленото зачервяване и незабавния блясък.

Първоначално беше въпрос на поставяне на кремове, маски и друга козметика в хладилника за няколко минути, за да се подобрят ползите от тях, но това отстъпи място на появата на нови съвети и трикове за красота, които издигнаха кубчетата лед до ранг от задължителните атрибути за красота. Обледеняването на кожата, което просто включва нанасяне на кубче лед върху лицето, е най-разпространената практика и най-популярната. Въпреки че най-подходящият сезон да се разхладите е лятото, поставянето на лед върху лицето ви е целогодишна стратегия за грижа за кожата. От функциониране като естествен праймер за грим до издигане на скулите до нови висоти, кубчетата лед са тайно оръжие за много топ специалисти по лице и гримьори. Кубчета лед драматично подобряват кръвообращението в кожата за онзи здравословен блясък, който всички искаме.

Зачервяването ли е вашият проблем? Просто поставете замразено блокче до небцето, където живеят рецепторите за кръвоносните съдове на лицето ви. Кожни състояния като акне и розацея могат да се възползват от студената терапия поради способността й да намалява възпалението на кожата, което е ключов фактор и за двете състояния. Ниската температура може да свие кръвоносните съдове, може да помогне за намаляване на подпухналостта, като по този начин придава на кожата по-здрав вид.

Процедурите с лед и студ са най-добрите средства за красота.

Плуването в лед  е традиционен ритуал, известен със своите ползи за кожата, както и за здравето и дори за премахване на стреса и като цяло за насърчаване на благосъстоянието. Когато имате нараняване или подуване на тялото и вашият лекар ви инструктира да го заледите – това е същата концепция, но сега се използва за естетически цели. Доза студ може да помогне за облекчаване на болката и намаляване на възпалението чрез свиване на кръвоносните съдове. Това стимулира кръвообращението, позволявайки на имунната система на тялото да се успокои. Процедурите с лед и студ са най-добрите средства за красота.

Cryo HIFU model-hifucenter-plovdiv

CRYO - HIFU – ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД

Крио – хайфуто съчетава две от най-актуалните тенденции в процедурите за красота в един накрайник, като комбинирането на терапиите използва не само отделните им предимства, а има синергичен ефект. Синергия  е взаимодействие между фактори, обуславящи сходни процеси, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти, дължащи се на отделните фактори. Машината комбинира две от най-ефективните технологии – HIFU и Криотерапия.

БЕЗ БОЛКА, БЕЗ ПРЕСТОЙ, БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, БЕЗ АНЕСТЕЗИЯ, НЕИНВАЗИВНО

Всички, които са правили хайфу процедури, знаят, че при лице, шия и деколте, и особено околоочен контур, усещането за болка е неприятно. Няма еднозначен отговор на въпроса – колко боли? Всеки човек е различен като години, тегло, хранене, хормонален баланс, ендокринни и метаболитни процеси, генетика,  структура на кожата и др., както и с различен праг на болка, съответно усещането е абсолютно индивидуално. Според прага на чувствителност на всеки, може да варира от лек дискомфорт до силна болка. Съществуват и научно доказани разлики в усещането за болка при двата пола, които според експертите могат да се обяснят с хормоните. Изследвания показват, че естрогенът при жените може да помогне за намаляване активността на рецепторите за болка, помагайки им да понасят по-високи нива на болка. Това означава обаче, че те могат да станат по-чувствителни на болка по време на менструалния цикъл. Разбира се, хайфуто не е инквизиция и се прилагат всички възможни средства, усещането за болка да бъде поносимо и в рамките на нормалното – локална анестезия с лидокаин, намаляване на мощността на машините и др. Въпреки това има клиенти, които се отказват от хайфу процедурите, заради болката и които определят като много болезнено дори най-лекото хайфу – Vmax.

За всички, които искат да се възползват от технологията, но се притесняват колко боли, имаме решение – КРИО – ХАЙФУ – първото напълно безболезнено хайфу! Процедурата се препоръчва горещо и за МЪЖЕ!

Иновативната Cryo – HIFU технология е по-добра от традиционната конвенционална единична HIFU технология. Cryo-HIFU терапията е безопасен и ефективен, по-бърз и безболезнен метод със същия ефект. Процедурата  отнема само 20-30 минути без прекъсване, в зависимост от големината на третираната зона. Циркулиращата вода на охладителя обгражда HIFU сондата, за да я охлади и да защити епидермиса, като избегне зачервяване, подуване и болка.

Леденото HIFU е напълно неинвазивен метод за лифтиране, стягане и оформяне, Cryo-HIFU използва усъвършенствано полупроводниково охлаждане + високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) технология, предназначена да забави и обърне признаците на стареене и да ви помогне да изглеждате по-млади. Предлагат се персонализирани програми за терпия на цялото лице, шия и тяло. Крайните естествени резултати се постигат бързо, безболезнено и безопасно! Клиентите могат да възобновят нормалните си дейности веднага след терапията.

Машината е оборудвана с 4 накрайника – 3 за лице: 2,0 mm, 3,0 mm, 4,5 mm и 1 за тяло: 13 mm.

Накрайник

Зони на третиране

2.0 mm

Шия / Двойна брадичка / Долен контур / Бузи / Околоочен контур / Чело

3.0 mm

Шия / Двойна брадичка / Долен контур / Бузи

4.5 mm

Шия / Двойна брадичка / Долен контур / Бузи

13.0 mm

Корем / Крака / Задни части

Ice HIFU machine-hifu-center-plovdiv
Cryo HIFU model-gold-hifu-center-plovdiv
Cryo HIFUI-machine-hifu-center-plovdiv

Лице 2,0 мм – действа върху повърхностните слоеве на дермата.

Енергията достига до повърхностната дерма, произвежда ефект на термична коагулация, стимулира растежа на колагеновата тъкан и след това възстановява фиброзната тъкан. Подобрява фините линии на повърхностния слой на лицето, изравнява тена на кожата, стеснява порите и постига ефекта на подобряване на текстурата на кожата.

Лице 3.0 мм – действа дълбоко в дермата.

Енергията достига дълбоката дерма, ускорява клетъчната активност, регенерира колагена, повишава еластичността на кожата и я стяга.

Лице 4.5 мм – действа върху SMAS фасционния слой.

Енергията достига до SMAS слоя, за да произведе ефект на термична коагулация, който от своя страна предизвиква  стягане и лифтиране. Подобрява подкожната структура, която поддържа кожата от дълбоко до плитко, и помага на долния слой на кожата да възстанови еластичността, премахва бръчките и подобрява кожата на лицето.

Cryo HIFU aplliance face-hifu-center-plovdiv

Тяло – 13 мм – действа върху подкожния мастен слой.

Енергията насочена директно към подкожния мастен слой унищожава мастните клетки, предизвиква ефект на термична коагулация, разрушава  и разгражда мазнините и в същото време кара мастните клетки да се свият поради термичния ефект и изглажда кожата. Разградените мазнини ще бъдат отделени с метаболизма на тялото. Постигнете множество ефекти на намаляване на обиколки, изглаждане, стягане и оформяне.

Терапията може да се извършва през интервал: веднъж на 2-3 месеца.

При проблемна кожа се препоръчва курс от 3 терапии, а за много проблемна кожа – курс от 5 терапии.

cryo-aplliance-body-hifu-center-plovdiv

Cryo – HIFU дава на клиентите ледено хладно усещане върху кожата и по същество няма никаква болка. Някои клиенти описват усещането като леко изтръпване или топло.

Повечето клиенти ще видят някои първоначални резултати веднага след терапията, като тонизиране и стягане на кожата и лифтинг ефект на лицето и шията след третиране. Резултатите от терапията са постепенни, но продължават да се подобряват с течение на времето и осигуряват трайни резултати. Крайният резултат ще бъде видим в следващите 2-3 месеца.

Когато започне производството на нов колаген, продължителността на резултатите наистина зависи от естествения процес на стареене на клиента. Като цяло ефектът от процедурата може да продължи 1-3 години. Разбира се, процесът на стареене на кожата няма да спре. Можете да извършвате поддържаща терапия на всеки шест месеца.

error: Content is protected !!