Меню Затваряне

IX Дерматокозметичен симпозиум на Beauty Woman

30-31 МАРТ 2024 г. Гранд хотел Милениум, София
Участник с щанд: Хайфу център / HIFU center
 
„Хайфу център“ ЕООД е официален вносител на Професионални HIFU машини. Машините са избрани на база осемгодишния ни опит в работата с различни хайфу апарати и технологични модификации. Всички машини са със CE сертификат, 2 години гаранция и ОБУЧЕНИЕ.
Хайфу център ще представи 2 машини от последно поколение микроимпулсни HIFU системи:
1. Ultra MPT HIFU за лице и тяло. MPT е най-новата HIFU технология за нехирургични и неинвазивни процедури за лице и тяло. MPT (Micro Pulse Technology) е английската абревиатура от микроимпулсна ТЕХНОЛОГИЯ. Машината е екипирана с 3 накрайника и с 10 различни касети за лице и тяло. MPT осъществява комбинация от 360º точкови, линейни и кръгови модели на приложение, без хирургическа интервенция, без следоперативен период, може да се прилага върху всяка област на лицето и тялото. Чрез MPT режима се доставя много повече фокусирана енергия в зоната на въздействие и се повишава ефективността от процедурата в пъти.
2. MPTS HIFU – НОВА ЕРА В ГРИЖАТА ЗА ТЯЛОТО. Синергична микроимпулсна HIFU система 3 в 1 HIFU + EMS + RF. НЕ КАРАЙТЕ ПАЦИЕНТИТЕ / КЛИЕНТИТЕ СИ ДА ИЗБИРАТ! Предложете им ефективно решение, което включва в една процедура – HIFU /високоинтензивен фокусиран ултразвук/, Phased radio frequency /фракционна радио честота/ и High-frequency EMS /високоинтензивна електромускулна стимулация/. Три от най-модерните и ефективни технологии за извайване на желаното тяло в 1 процедура!
error: Content is protected !!