Меню Затваряне

4D SMAS хайфу за тяло

Процедура, която работи!

4D tyalo 4

Хайфу е най-ефективната технология за оформяне на тялото! Старото поколение апарати за ултразвукова кавитация, липолазери и радиочестота използват нискочестотни, нискоинтензивни и разфокусирани импулси, които достигат само повърхностния слой на кожата. Поради тази причина техните резултати са непредсказуеми и нестабилни, а за постигане на видим ефект се изисква курс от няколко процедури. При другите неинвазивни методи за премахване на мазнини, значителна част от отдадената енергията се абсорбира или разпръсква близо до епидермиса (повърхността на кожата), като това намалява проникването в мастната тъкан и постига само временни резултати. 4D хайфу-то за тяло въздейства върху нежеланите мастни натрупвания чрез високоинтензивни фокусирани вълни, благодарение на което постига по-стабилни и дълготрайни резултати. Машината разполага с два 4D  накрайника с дълбочини:

  • DL – 0,8 мм, 2Mhz
  • DL – 13,0 мм /1,3 см/, 2Mhz

Машината позволява да се обработват, както зони с големи натрупвания, като корем и бедра, така и зони с по-тънък мастен слой като колена и ръце. Мастната тъкан в третираната площ се нагрява до 65 – 70°, в резултат мастните клетки се стапят, като паралелно с това горните слоеве на кожата се изглаждат и стягат.

Въздействие:

– Топи мазнините по тялото (без значение от типа кожа);

– Ефективно подобрява формата на тялото, премахва локалните мастни депа;

– Отслабване на различни части от тялото: ръце, дупе, кръст, бедра, паласки и коремче;

– Стягане и лифтинг: възстановява нормалните форми на тялото;

– Неоперативно стягане и повдигане на бюст;

– Редуцира целулита и подобрява кожната еластичност;

– Стяга кожата, увеличава нейната еластичност, премахва портокаловия оттенък и коригира следродилните белези.

 

Важно е да се знае, че както и други неинвазивни методи за отслабване, хайфу-то за тяло не е начин за сваляне на килограми, а само премахва тези излишъци, с които е невъзможно да се справим с помощта на спорт, диети и масажи. Идеалните кандидати са тези с индекс на телесна маса до 30 или по-малко /около границата между нормално и наднормено тегло/, които имат проблемни участъци с изразени мастни натрупвания.

error: Content is protected !!