Меню Затваряне

7D HIFU – първото МИКРОФОКУСИРАНО хайфу за лице MFU/Micro Focused Ultrasound/

Най-доброто, което можете да направите за себе си!

Терапията се извършва с високотехнологична апаратура от последно поколение 7D MMFU /Micro & Macro Focused Ultrasound/ хайфу. Касетките за лице са микрофокусирани, а касетките за тяло са макрофокусирани, за максимална ефективност.

7D -hifu-faces-skinlux-center
  •  Високотехнологична апаратура от последно поколение – 7D MFU /Micro Focused Ultrasound/ МИКРОФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК С ВИСОКА ИНТЕНЗИВНОСТ.
  • Максимална ефективност и гарантирани резултати.
  • Без ограничени зони на третиране – уникален за хайфу апаратите, иновативен супертънък 2 мм накрайник за околоочен контур, повдигане на горен клепач и фините линии около устата.
  • Без възстановителен период и откъсване от работата.
  • Плавно разгръщащи се и дълготрайни резултати – 2 и повече години.
  • Цялостно преструктуриране и подмладяване на вашата кожа, уплътняване на колагеновата решетка и възстановяване на еластичността на кожата.
  • Постигане на естествени резултати чрез собствените процеси на организма, без намесата на чужди вещества.
  • Забавя процесите на стареене.
  • Третира всички нива на кожата на лицето – накрайници с дълбочина 1,5; 2,0; 3,0; 4,5 мм.

7D HIFU разполага с 4 МИКРОФОКУСИРАНИ /MFU/ накрайници за лице, с различни дълбочини и честоти, което позволява да се третират, с изключителна прецизност, и най-деликатните зони от лицето, като горни и долни клепачи, горна устна и брадичка, където другите хайфу машини не могат.

Всяко хайфу /високоинтензивен фокусиран ултразвук/, включително и Vmax може да достигне до SMAS слоя и с това приликата между хайфу процедурите се изчерпва. Целта на всяка хайфу процедура е да се омрежи в дълбочина кожата с точки на коагулация/микроскопични наранявания, от които тръгва регенерационен процес, изцяло нов колагенов синтез и се създава буквално нова кожа/. Точките на коагулация трябва да бъдат плътно подредени на разстояние не повече от 0,5 мм, така че новите колагенови влакна, като зреят да могат да се захванат едно за друго и да образуват „мрежа“. Когато мрежата не е плътна и има „дупки“, т.е. липсват точки на коагулация, резултатът не е много добър. Първоначалният ефект след хайфу процедура се дължи на разпръскването на енергия в горните слоеве на кожата, но истинският траен резултат се получава след като узрее новият колаген. Съществуват значителни разлики в техническите параметри на всяка хайфу машина и съответно резултатите:

1. ВИСОКОИНТЕНЗИВЕН – при Vmax машините мощността е 0,3-0,5 J, при другите хайфу машини от последните поколения – 1,0 – 2,0 J, при 7D MFU – 3,0 J. При Vmax машините с един импулс може да се направи 1 точка на коагулация, предвид ниската мощност и ръчното подреждане на решетката от точки, не винаги машините успяват да направят точка на коагулация, съответно за да се уплътни мрежата трябва да се направят 3-4 процедри през 20-30 дни. Единственото предимство на Vmax е, че е безболезнена процедура. При 4D хайфу-то, което имаме мощността на машината е 2 J и с един импулс се правят 4 реда по 17 точки, идеално подредени на необходимото разстояние. Тази мощност на машината дава 85% гаранция за това, че ще има точки на коагулация, т.е. от 68 теоретично възможни точки, практически поне 57 ще се получат. Омрежването не зависи от оператора на машината и неговата компетентност и не е необходимо да се повтаря процедурата, за да се уплътни решетката от точки и за да има резултат. При 7D MFU и мощност на машината – 3 J, сигурността, че ще се получи плътно омрежване е 95%, практически няма пропуск в омрежването. Съответно, една процедура е напълно достатъчна за постигане на резултат. 7D MFU има и четвърти ИНОВАТИВЕН накрайник за работа вътре в околоочната ябълка и директно върху горен клепач, другите хайфу машини не влизат в зоната, а минават по външната част.

Сравнителна-таблица-2

2. ФОКУСИРАН – съществена разлика има и във фокусирането. При Vmax фунията на фокусиране е най-широка, съответно площта, която отделя енергия /разсейва се в по-горните слоеве/ преди да стигне до SMAS слоя е най-голяма, което също влияе върху силата на импулса и възможността да направи точка на коагулация. Фунията на фокусиране при останалите хайфу машини е значително по-тясна, което предотвратява загубата на енергия и гарантира достигането на импулса до SMAS слоя с достатъчна сила, за да направи точка на коагулация. 7D HIFU е първото МИКРОфокусирано хайфу, при него буквално „фунията“ на фокусиране представлява права линия и няма почти никакво разсейване в горните слоеве, което от една страна дава гаранцията от 95% за резултат, а от друга позволява да се работи в деликатните зони /горен клепач/ без да се засягат околните тъкани.

4-cartridges-face
7d-hifu-center-skinlux-machine
error: Content is protected !!