Меню Затваряне

7D HIFU Тяло - MMFU /Micro & Macro Focused Ultrasound/

Най-ефективната технология за контуриране на тялото

7D за тяло e високотехнологична апаратура от последно поколение хайфу – 7D MMFU /Micro & Macro Focused Ultrasound/. Касетките за лице са микрофокусирани, а касетките за тяло са макрофокусирани, за максимална ефективност.
Машината разполага с 3 МАКРО фокусирани накрайника за тяло с дълбочини 6, 9 и 13 мм.

7D MMFU

HIFU за тяло е най-ефективната технология за контуриране на тялото, премахване на локални мастни натрупвания, стягане на отпуснати зони, изглаждане на целулит, стрии и дори следродилни белези, защото въздейства на максимални дълбочини, докато другите технологии третират само повърхностния слой. Това дава на HIFU за тяло две основни предимства:

  1. HIFU за тяло постига ВИДИМ резултат само с ЕДНА процедура. Не е необходимо, както при всички останали отслабващи и антицелулитни терапии да се прави серия от няколко третирания /за ръчните антицелулитни масажи – минимум 10-12; за апаратните процедури – минимум 5-10/ за да се постигне резултат. Процедурата  може да се повтори след минимум месец, по желание и при необходимост, а не задължително за постигане на резултат.
  2. ДЪЛГОТРАЕН резултат, колкото по-дълбоко е въздействието, толкова по-добър и траен е ефектът. Обикновено резултатите от антицелулитните процедури се задържат около 6 месеца, и то ако са направени няколко. Резултатите от хайфу за тяло могат да се задържат 12 и повече месеци.

Пълните резултати от терапията се наблюдават от 8 до 12 седмици след процедурата, което е необходимият период да бъдат елиминирани разрушените мастни клетки от тялото в хода на естествения възстановителен процес. Обикновено дебелината на мастната тъкан в третираната зона намалява с 1 см., а aко това не е достатъчно, могат да се проведат още 1-2 допълнителни процедури.

7D MFU за тяло e най-ефективното HIFU. МАКРОфокусираните накрайници имат фокусна точка 8 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА от другите хайфу машини. Това гарантира, че максималната енергия на машината /3J/ на необходимата дълбочина /0,6; 0,9 и 1,3 см/ достига до ВСЯКА клетка в третираната зона, поради голямата площ на фокусната точка.  7D MFU за тяло постига МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ само с 1 процедура!

7D Hifu focus point body hifu center

Хайфу за тяло е неинвазивен метод, походящ за всеки тип кожа и може да се извършва през всеки сезон, включително и през най-горещите месеци, защото въздейства в дълбочина, без да наранява повърхностния слой на кожата.

Важно е да се знае, че както и другите неинвазивни методи за отслабване, хайфу-то за тяло не е начин за сваляне на килограми, а само премахва тези излишъци, с които е невъзможно да се справим с помощта на спорт, диети и масажи. Идеалните кандидати са тези с индекс на телесна маса до 30 или по-малко /около границата между нормално и наднормено тегло/, които имат проблемни участъци с изразени мастни натрупвания.

Приложение

  • Разгражда мастни натрупвания по цялото тяло, подходящ за отслабване в областта на корема, паласки, бедра, бричове, ръце, задни части и др.
  • Изглажда ефективно целулита, редуцира стриите и дори следродилни белези.
  • Стяга и изглажда отпуснатата кожа /втрешна част на бедрата, седалище и др./.
  • Намалява обиколките в третираните зони, оформя и контурира тялото. НЕОПЕРАТИВНО стяга и повдига БЮСТ!
7D hifu body application

Принцип на действие

HIFU за тяло въздейства прецизно върху мастния слой на кожата, генерира топлинна енергия, стопява и разгражда мастните клетки,  окъсява наличните колагенови влакна, стимулира реорганизация на колагена и изгражда нова мрежа от колагенови влакна, повишава еластичността на кожата от най-долния слой.

HIFU body

Безопасно изглаждане и стягане на кожата

HIFU използва силата на високоинтензивен фокусиран ултразвук за безопасно изглаждане и стягане на кожата. Фокусираният ултразвук с висок интензитет е форма на енергия, която е значително различна от светлината като IPL и лазери или електрическа (радиочестотна) енергия. HIFU, защитава повърхността на кожата, като същевременно прецизно прониква в по-дълбоките слоеве и с по-високи температури от радиочестотата например, третира отвъд слоевете на дермата, в основата, където започва структурното отслабване. Тъканта в целевата точка се нагрява до 65° – 70°C, създадената топлинна енерия предивиква както раздалечени „наранвания“ /точки на коагулация/, така и клетъчно триене – което от своя страна насърчава заздравяването, незабавно свива колагена и стимулира бързото му производство.

Протоколи

7d-hifu-tyalo-hifu-center-skinlux
7d-hifu-tyalo-legs-hifu-center-skinlux
2-7d-hifu-tyalo-legs-hifu-center-skinlux
7d-hifu-tyalo-hands-hifu-center-skinlux
2-7d-hifu-tyalo-hands-hifu-center-skinlux
7d-hifu-tyalo-knees-hifu-center-skinlux
7d-hifu-tyalo-hips-hifu-center-skinlux
error: Content is protected !!