Меню Затваряне

Липосоникс

Специализирана HIFU технология за топене на мазнини

Липосоникс е специализирана HIFU технология за топене на мазнини, която е изключително ефективна при третиране на мазнините на талията.
Липосоникс технологията използва високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU), за да унищожи перманентно третираната мастна тъкан и постига желания резултат само след една едночасова процедура! Тази система фокусира енергия на специфична дълбочина в мастната тъкан без увреждане на кожата или околната тъкан. Тялото по естествен начин обработва и окончателно отстранява разрушената мастна тъкан.  
Системата Liposonix® позволява премахване на мазнините в корема и в паласките, за да спомогне постигането на забележително намаляване на талията. Липосоникс е мощна хайфу /HIFU/ технология за топене на мазнини по тялото.
Еднократно третиране гарантира минимум с 2,5 сантиметра по-слаба и контурирана талия.

При проведени медицински тествания, резултатите са впечатляващи:

– 100 % от пациентите свалят най-малко 2,51 см. от обиколката на талията.

– 82 % от пациентите свалят 3,21 см. от обиколката на талията.

– 51 % от пациентите свалят 4,36 см. от обиколката на талията.

– 44 % от пациентите свалят 4,61 см. от обиколката на талията.

*Резултатите варират в зависимост от индивидуалните особености на клиента.

Пълните резултати от терапията се наблюдават от 8 до 12 седмици след процедурата, което е необходимият период да бъдат елиминирани разрушените мастни клетки от тялото в хода на естествения възстановителен процес. Обикновено дебелината на мастната тъкан в третираната зона намалява с 1 см., а обиколката на талията с 3 см. Ако това не е достатъчно, могат да се проведат още 1-2 допълнителни процедури.

error: Content is protected !!