Меню Затваряне

Ultra MPT HIFU

Най-новата HIFU технология за нехирургични и неинвазивни процедури

 Лице и Тяло

MPT - микроимпулсна технология (Micro Pulse Technology)

Тази най-нова HIFU технология може да премахне бръчките, да повдигне контура и клепачите, да лифтира кожата на лицето, неоперативно да стегне и повдигне бюст, да премахне мастните клетки и да оформи тялото ви, счита се за най-новата HIFU технология и удължава красотата и младостта.

Терапията доставя енергия на дълбоките тъканни слоеве, като SMAS (повърхностна мускулно-апоневротична система) и дълбоката дерма, без да причинява увреждане на повърхността на кожата.

Ultra MPT HIFU действа върху отпуснатостта на кожата, лифтира, изглажда, подобрява плътността и структурата и въздейства върху всички признаци на стареене. 

ПЕРФЕКТЕН БЮСТ, без импланти и следоперативно възстановяване, е постижим благодарение на ефективността на Ultra MPT HIFU технологията. Процесите на стареене в тъканите, загубата на еластичност на кожата, значителна редукция на теглото, прекарана бременност, кърмене и много други фактори могат да доведат до увисване на гърдите, което би могло да се коригира НЕОПЕРАТИВНО с програма за бюст на Ultra MPT.

Бързо, безопасно, безболезнено и без възстановителен период

Невероятно гъвкав с 3 накрайника и 10 взаимозаменяеми трансдюсера. Има и първия по рода си аксесоар в света, подобен  на химикал, който позволява прилагане в кръгов модел, а не както досега само линейно. При 7D MMFU машините, въздействието е само под формата на точки (TCP – Thermal Coagulation Point). Ultra MPT също има функция за облъчване в DOT форма /точково/, като прави 17 точки с един импулс, НО в режим MP позволява третиране с 25 пъти по-фина точка на термична коагулация, правейки 417 точки с 1 импулс, това позволява значително съкращаване на времето за терапия. MPT е най-новата HIFU технология, която подобрява ефективността на MMFU (микро и макро фокусиран ултразвук), като създава прецизно качество на TCP. Предимството на по-краткото време за въздействие е удобството за пациента, преди всичко значително намалява болката и дискомфорта в сравнение с други HIFU технологии. Чрез MPT режима се доставя много повече фокусирана енергия в зоната на въздействие и се повишава ефективността от процедурата в пъти.

В MP (микроимпулсен) режим енергийното предаване на точките за фокусиране в микросекунди е по-малко, с по-висока безопасност, комфортно изживяване, по-кратък период на възстановяване, по-равномерно разпределение и по-ефективно. Докато стимулира пролиферацията на колаген и еластични влакна, той значително подобрява комфорта и ви дава перфектно V-образно лице с гладка, стегната и еластична кожа.

Ultra MPT HIFU е идеален за лечение на редица проблеми с кожата, както на лицето така и на тялото включително фини линии и бръчки, увиснали клепачи, отпусната кожа, раширени пори, белези от акне, пигментации и неравномерен тен на кожата на лицето както и целулит, стрии, мастни натрупвания по тялото.

Повечето хора ще забележат подобрение само след една процедура, но резултатите може да варират от човек на човек. Важно е две седмици след процедурата да избягвате масаж и други дразнители и да използвате UV защита и овлажнител.

За разлика от други по-бавни терапии, можете да забележите резултатите веднага. Лечението стимулира естественото производство на колаген в кожата, което може да продължи да се подобрява до шест месеца след процедурата. С подходяща последваща грижа и поддържащи процедури, резултатите от Ultra MPT могат да продължат около две година.

  • Ултра – микроимпулсен режим на работа /Ultra MPT/.
  • Микро и макро фокусиран ултразвук /MMFU режим на работа/.
  • Процедури за подмладяване на лицето и тялото, без ограничени зони на третиране.
  • Най-доброто лечение за отпусната кожа, особено клепачите, челюстта, шията и деколтето.
  • Без възстановителен период.
  • Минимален или никакъв дискомфорт.
  • Подходящ за всеки тип кожа.

360º точкови, линейни и кръгови модели на приложение

Ultra MPT HIFU осъществява комбинация от 360º точкови, линейни и кръгови модели на приложение, без хирургическа интервенция, без следоперативен период, може да се прилага върху всяка област на лицето и тялото. Машината има 3 броя накрайници и 10 касети: 2 броя MMFU линейни накрайници със 7 касети – 1.5mm/2.0mm/3.0mm/4.5mm за лице и 6mm/9mm/13mm за тяло и 1 брой 360° кръгъл накрайник с 3 касети –  1.5mm/3.0mm/4.5mm за лице. Основна характеристика, която го отличава от другите модели е и честотата на трансдюсерите, за 1.5mm/2.0mm и 3.0mm тя е 5.5 Mhz, честотата на 4.5mm трансдюсера е 4 Mhz, а честотата на трансдюсерите 6.0mm/9.0 мм и 13,0 мм е 2 Mhz. С тази нова версия трансдюсерите са 2,5 пъти по-бързи, което води до по-добра поносимост от страна на пациента, почти безболезнено.

error: Content is protected !!