Меню Затваряне

Aesthetic EXPO health & innovation, 15 октомври 2023

На 15 октомври 2023 в Гранд хотел Милениум се проведе Aesthetic EXPO Health & innovation!
Aesthetic EXPO Health & innovation е първото по рода си събитие, което обединява доказани лекари и специалисти в различни сфери на естетиката и здравето, с цел да информира крайния потребител за последните тенденции в грижата за себе си. Целта на събитието е да подчертае, че естетиката не е модна тенденция, а индивидуален начин за поддържане на красотата, придружен от внимание към здравето.
Събитието предостави уникална възможност на големият брой посетителите да получат информация от квалифицирани специалисти, за които естетиката и здравето са висш приоритет.
В рамките на събитието над 50 лекари и здравни експерти от водещи клиники и студиа проведоха консултации, извършиха различни по вид диагностики и отговориха на всички въпроси на посетителите. Бяха представени най-новите методи в естетичната медицина, подобряващи както здравословното състояние на потребителите, така и външния им вид и самочувствие. По време на лекционният панел аудиторията имаше възможността да се информира за добрите практики в сферата и да зададе своите въпроси по темите.
Целта на организаторите е Aesthetic EXPO health & innovation да бъде място, където всеки може да намери вдъхновение в грижата за себе си и полезна информация в различните направления на медицината, за да направи информиран избор за грижата за своята красота и здраве.
error: Content is protected !!